Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc.Neus: Rijke geur aan donker rood fruit.Smaak: Sappige volle structuur en zwart fruit tikje pittig.Wijn-Spijs: Deze wijn is uitermate geschikt om in de avond te drinken, al dan niet begeleid met een kaas- of worstje. Nog beter komt hij tot zijn recht bij een mooie maaltijd met rund - of lamsvlees maar ook bij gebraden varkensvlees of bij kaas.Temperatuur: Serveren bij 18 °CHoutlagering 12 maanden OppervlakDit kleine Château meet een 10 hectaren.VinificatieDe druiven worden met de hand geplukt, waarna de druiven worden gesorteerd en geperst. De vinificatie gebeurt in temperatuur gecontroleerde tanks tussen de 28 en 30 graden celcius gedurende een lange periode vervolgens mag de wijn voor 12 maanden uitrusten op eikenhouten vaten. Deze vaten worden ieder jaar voor 1/3 vernieuwd.Na deze lange periode wordt de wijn geblend en tenslotte afgevuld op het chateau.ProefnotitiesDirect valt een diepe paarse kleur op. In het bouquet ontmoeten we tonen van vers zwart fruit. We proeven dit ook terug in de smaak. Pure smaak, vers, paars bosfruit met een aangenaam zachte structuur.Wijn-SpijsDeze wijn is uitstekend met zowel rood als wit vlees, wild en kaas.