Druif: 80% Muscat a petit grains, 20% Muscat d'AlexandrieNeus: Aroma's van pompelmous en abrikoosSmaak: Lekker zoet, typisch muskaat, abrikoos, perzik en grapefruitWijn-Spijs: Heerlijk als dessert wijn, maar ook bij foie grasTemperatuur: Koel serveren bij 10-12 °CToen de Roussillon Frans werd, op 7 november 1659 door het tekenen van het verdrag van de Pyreneéen tussen Mazarin en Philippe IV, toenmalig koning van Spanje, kregen de wijngaarden van de Roussillon pas echt bekendheid. In eerste instantie om de rode wijnen. Echter, een klein gebied, Rivesaltes genaamd, werd gerenommeerd door zijn zoete wijnen. De bekendste is wel de "Muscat de Rivesaltes", maar ook van andere druivensoorten maakt men zoete wijnen. In 1972 kreeg het gebied een eigen Appellation Contrôlée.In het plaatsje Estagel exploiteert de familie Bousquet het Domaine "Bousquet". Dankzij een vele generaties lange ervaring en het perfect beheersen van de druiventeelt, vinifieert men drie Rivesaltes van topkwaliteit.De "Muscat Naturel" is een traditionele Muscat de Rivesaltes, gevinifieerd voor 80% uit de Muscat à petit Grains en voor 20% uit de Muscat d'Alexandrie. Zijn kleur is bleekgeel en biedt in het palet intense aroma's van pompelmoes en abrikoos. Een ideaal aperitief en voortreffelijk bij vele desserts.