Domaine Hubert Beck is gelegen in het idyllische Dambach-la-Ville, in de noordelijke Elzas. In 1997 bouwde Hubert een volledig nieuwe Chais. Destijds werden ook moderne technieken voor persen en vinificatie aangeschaft, o.a. prachtige roestvrijstalen gistingstanks, onder controle van temperatuur. Beck heeft ca. 35 Ha eigen wijngaarden, alle gesitueerd rond het plaatsje Dambach. De bodem is divers maar bestaat hoofzakelijk uit klei met kiezel en zand. De druiven worden met de hand geoogst.Fris geurend naar citrus, bloesem en vers gras, is dit een zeer aangename Riesling met een mondvullende smaak van veel vers fruit. De wijn heeft een behoorlijke lengte en een goede balans tussen mooie Riesling zuren en fruitigheid.De Riesling is zonder twijfel de toppper van de Elzas. Dat geldt niet alleen voor de kwantiteit, de riesling druif is de meest aangeplante druif, maar vooral voor de kwaliteit. Niet voor niets gaat de Riesling door het leven als de "Koning" van de Elzas. Er is geen druif die zo in staat is om terroirnuances tot uitdrukking te brengen als de riesling. Met een mooie riesling wijn heeft u een wijn die heerlijk smaakt bij vis, schaaldieren, gevogelte, koud vlees en bij beroemde Elzasser gerechten zoals zuurkool, Coq au riesling en gerookte ham. Kazen als Appenzeller, Emmentaler en Port-Salut, ook al komen deze niet uit de Alsace, laten zich ook uitstekend door deze wijn vergezellen.De Riesling wijn uit de Elzas is veelal een droge wijn met frisse zuren, goed uitkomende mineraliteit en florale tonen.. Uitzondering op deze regel zijn de vendanges tardives en de sélection de grains nobles. Zelfs in de Elzas zijn dit zoete wijnen.Riesling wijnen onderscheiden zich door een bijzonder rijpingspotentieel. De betere riesling wijnen kunnen jaren bewaard worden. Dat geldt nog meer voor de Grand Cru wijnen. Door de wijn langere tijd te laten rijpen wint de wijn aan elegantie. Oudere rieslings ontwikkelen zich veelal tot zijdezachte wijnen.Karaktervol en droog. Past goed bij vis en schaaldieren, wit vlees of gevogelte en niet te vergeten de specialiteit uit de Elzas "Zuurkool". Nu al mooi op dronk maar ook geschikt om nog enkele jaren te "ouderen".