MONASTRELL & SYRAHEen uitzonderlijke rosé gemaakt met de beste Monastrell & Syrah van Yecla D.O., Spanje. Verfrissende elegantie, een ongeëvenaard karakter en stralende zalmkleur.WijnhuisBodegas Winery On.Demuerte betekent de dood en kenmerkt het indrukwekkende etiket.Alcoholgehalte 12%DruivenrassenEen blend van de bekende Monastrell (50%) en Syrah (50%). Klimaat. Mediterraan-continentalist. Droge en barre omgeving. Zeer koude winters en extreem hete zomers die de voedingsstoffen in elke korrel concentreren.OpvoedingBodem:Kalksteen, een dikke ondergrond met de aanwezigheid van carbonaten en een zanderige ondergrond met kleiformaties. Arm aan organische stof maar zeer gezond en doorlatend.Oogst:Handmatige oogst, in dozen van 20 kg, bedoeld om de integriteit van elke druif te beschermen en te voorkomen dat deze wordt beschadigd.Wijnmaken:Zodra de druivensoorten Monastrell en Syrah zijn geoogst, ondergaan ze een lichte persing die ons de karakteristieke zalmkleur en frisse aroma's geeft.Veroudering:Rijping op droesem in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 4 maanden.KleurEen provencaalse roze. Subtiel helder schoon met zalmglans.NeusDelicaat bloemig en kruidachtig aroma, met heerlijke intense tonen van aardbeien en kersen.SmaakFris, goed afgerond fruitig met een goede zuurgraad en een lange smakelijke afdronk.EtiketVoor de presentatie hebben de managers van Winery On ervoor gekozen om het silhouet van een schedel in echte Mexicaanse stijl te reproduceren. Natuurlijk biedt het een glamoureuze uitstraling door alleen Rosé inkt te gebruiken bij de realisatie ervan.ServeertemperatuurDeze rosé wijn serveren tussen de 8°C en 10°C.Pablo Cortes en Karel Eisnner zijn een stel en eigenaar van het wijnhuis. Naast dat ze verliefd zijn op elkaar zijn ze ook verliefd op wijn en design. Het is nu ongeveer 5 jaar geleden dat ze besloten om deze twee passies (oenologie en creativiteit) te combineren. Daarom hebben ze WineryOn gebouwd om op een innovatieve manier hieraan te werken. Zij maken wijnen van hoge kwaliteit en gebruiken unieke en opvallende etiketten.Pablo landbouwkundig ingenieur en wijnmaker, met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende Spaanse wijnkelders. Onder zijn werk uit het verleden vindt u wijnen die zowel op nationaal als internationaal niveau belangrijke erkenning hebben gekregen.Karel is een kosmopolitische architect, gespecialiseerd in design en fotografie, met internationale opleiding en ervaring in heel Colombia, Spanje en Duitsland.Met het werk dat zij leveren willen ze dat de ogen onmiddellijk worden aangetrokken door het gedurfde en intieme wijnflesontwerp. Vanuit de wijnkelder zien ze dat iedere wijn uniek is en daarom krijgt elke wijnlijn een zeer uniek etiket. Het resultaat is inmiddels 8 prachtige wijnen met 8 prachtige labels!De druiven groeien aan wijnstokken die minimaal 20 jaar oud zijn. Hierdoor is er een lage productie maar hebben de druiven een hoge kwaliteit.Pablo Cortes en Karel Eisnner zijn een stel en eigenaar van het wijnhuis. Naast dat ze verliefd zijn op elkaar zijn ze ook verliefd op wijn en design. Het is nu ongeveer 5 jaar geleden dat ze besloten om deze twee passies (oenologie en creativiteit) te combineren. Daarom hebben ze WineryOn gebouwd om op een innovatieve manier hieraan te werken. Zij maken wijnen van hoge kwaliteit en gebruiken unieke en opvallende etiketten.Pablo landbouwkundig ingenieur en wijnmaker, met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende Spaanse wijnkelders. Onder zijn werk uit het verleden vindt u wijnen die zowel op nationaal als internationaal niveau belangrijke erkenning hebben gekregen.Karel is een kosmopolitische architect, gespecialiseerd in design en fotografie, met internationale opleiding en ervaring in heel Colombia, Spanje en Duitsland.Met het werk dat zij leveren willen ze dat de ogen onmiddellijk worden aangetrokken door het gedurfde en intieme wijnflesontwerp. Vanuit de wijnkelder zien ze dat iedere wijn uniek is en daarom krijgt elke wijnlijn een zeer uniek etiket. Het resultaat is inmiddels 8 prachtige wijnen met 8 prachtige labels!De druiven groeien aan wijnstokken die minimaal 20 jaar oud zijn. Hierdoor is er een lage productie maar hebben de druiven een hoge kwaliteit.