Druif: ChardonnayNeus: Zacht, aards, rood en donkerrood fruit, klei en vleugje vanilleSmaak: Zacht en subtiel van smaak, subtiel. Heerlijk rood fruit, mineraal en vleugje hout.Wijn-Spijs: Een betere wijn voor iedere dag ook lekker bij de meeste vleesgerechten, of gewoon met een goed boek, mooi stuk muziek, leuke film... Temperatuur: Serveren bij 18-20 °CWijn is een familietraditie binnen de familie Romy. Het begon in 1700 in het zuiden van Bourgogne, in de regio die bekend staat als de Pierres Dorées. Bij Domaine Romy is het de filosofie om zo veel als mogelijk te werken volgens Biologische wijze, zo lang het praktisch haalbaar is. De 25 hectare wijngaarden worden nu beheerd door Nicolas, die de generatie van nieuwe wijnmaken belichaamt.Om de frisheid van de Chardonnay te behouden, vinifieerd de familie Romy hun witte Bourgogne in roestvrijstalen vaten. Hierna rijpt de wijn nog 6 maanden op de "lies" om de complexiteit te verkrijgen.Het resultaat is een heerlijk aromatische wijn met een toon van boter. Puur van smaak, zonder hout. Wel heerlijk verfrissend en een mooie mineraliteit in het einde van de smaak.Wijn spijs; Lekker bij pasta carbona, visgerechten en salades.